KOHTI BITTEJÄ, OSA 5: PREBITIN JÄLKEEN

Read this in English

PreBit Helsinki on nyt takana ja projektitiimi haluaakin kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita: osallistujia, tuomareita, vierailijoita ja Facebook-liven seuraajia! Tapahtumaan saapui 15 pelitiimiä ja noin 100 henkilöä. Facebook-live keräsi noin 550 näyttökertaa.

Jatkoon PreBit Helsinki -tapahtumasta pääsivät Team Wreckage, Team LunarByte and Penitent Wardens. Peleissä tuomareita miellyttivät niiden visuaalinen ilme, juoni, hyvä hallittavuus ja se, että niitä oli mukavaa pelata.

Projektitiimi keräsi osallistujilta palautetta tapahtumasta. Saimmekin kattavaa palautetta, jonka pohjalta tulevat tapahtuvat voidaan järjestää entistäkin mukavimmiksi. Tapahtuma sai kiitosta sekä kehityskohteita.

Tilat koettiin hieman ahtaiksi ja lämpimiksi suuren osallistuja määrän takia. Positiivisena tapahtumassa nähtiin palautteen saaminen, uusien ihmisten tapaaminen ja oman pelin esitteleminen helposti. Projektitiimi itse koki tapahtuman onnistuneena. Tiimit saapuivat ajoissa paikalle ja tapahtuma käynnistyi ajoissa. Mahdollisiin ongelmiin oli reagoitu etukäteen, jonka johdosta ongelmia ei päässyt tapahtumaan.

Maria 01:ssa oli tiivis tunnelma. Kuva: Juha Salovirta.

Päätapahtuma Bit1 järjestetään 16. – 17.5. 2018 Helsingin Suvilahdessa, Tiivistämössä. Ensimmäinen päivän ilmoittautumiset ovat jo ohi ja tilaisuus on nyt täynnä. Siihen osallistuvat pelien esittelijät sekä alan ammattilaiset. Toinen päivä 17.5 on avoin kaikille ja silloin tapahtumassa saa vierailla kuka vain. Tällöin ohjelmalistalla on tuomareiden puheenvuoroja, verkostoitumista sekä pitch & match -tyyliin että vapaasti – ja tietenkin Bit1 Game Awardin ja muiden palkintojen jako.

Kiitokset matkamme seuraajille!
– Laurean projektitiimi