Kohti Bittejä – paikallistapahtumaa järjestämässä

Read this in English

Bit-tapahtumien järjestely on nyt kuumimmillaan. Suomen parhaiden opiskelijapelien palkinto, Bit1 Game Award, jaetaan 17.5. Tiivistämössä, Helsingin Suvilahdessa. Laurean opiskelijatiimi on järjestämässä Helsingin paikallistapahtumaa, PreBit:iä. Se pidetään 25.4.

PreBit on kilpailu- ja verkostoitumistapahtuma pelinkehittäjille. PreBitissä voit tavata pelien kehittäjiä ja pelialan työnantajia, jotka ovat menestyneet pelimarkkinoilla. Kilpailijat tuovat oman pelinsä tuomareiden kommentoitavaksi ja saavat siitä kattavan palautteen. PreBit toimii Bit1 tapahtuman paikalliskarsintana, jossa saat palautetta Suomen peliteollisuuden ammattilaisilta.

Keitä me olemme? Olemme Hyvinkään Laurean ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijoita ja opintomme suuntautuvat projektinjohtamiseen. Jokaisella meillä on jonkinlainen pelitausta. Pidämme peleistä, jotka sisältävät urheilua, toimintaa, seikkailua tai roolipeliä. Pelit, joita eniten pelaamme ovat NHL 18, Counter-Strike Global Offensive, Overwatch ja Sims. Pelialustat, joilla pääsääntöisesti pelaamme, ovat tietokoneet ja konsolit. Pidämme pelaamisesta, koska sen välityksellä on helppo viettää aikaa ystävien kanssa ja rentoutua.

Kuvassa lähimpänä kameraa on Matias Katila, seuraavaksi löytyy Eveliina Pasanen (projektisihteeri), kolmantena kuvassa on projektipäällikkömme Janne Pekkanen, Jannen vieressä on Sara Sivén ja taaimpana Juha Salovirta.

Projektitiimimme alkoi järjestämään tapahtumaa tammikuun puolessa välissä. Ensimmäiset tärkeät osa-alueet olivat suunnitelman laatiminen ja tiimin järjestäytyminen. Tammikuun alusta nykyhetkeen tiimi on yhteistyökumppanin kanssa hahmotellut, millaisen se tapahtumasta haluaa, laatinut esitteen ja miettinyt keitä tapahtumaa varten tulisi kontaktoida.

Seuraavat askeleet tiimille ovat tapahtuman tilojen tarkastaminen, tilojen sommittelu, yhteistyökumppaneiden kontaktointi ja kutsujen lähettäminen. Niistä seuraavassa jutussamme!

Lisää tietoa Biteistä löydät osoitteesta www.bit1.fi.

Kuvat: Matias Katila ja Laura Nissinen / Maria01