Kohti Bittejä – Osa 2: Tapahtumapaikka

Read this in English

Alkusumun laskeuduttua oli aika etsiä tapahtumalle sopiva paikka, jossa järjestäisimme PreBitin Helsingin paikallistapahtuman. Mietimme yhdessä yhteistyökumppanin kanssa parasta mahdollista paikkaa tapahtumalle.

Tapahtumapaikkaa valittaessa tulee ottaa huomioon pelien testaamiseen liittyvät tarpeet sähkönjakelun ja verkkoyhteyksien osalta. Yhteistyökumppanin kontaktien ansiosta löysimmekin tapahtumallemme sopivan paikan Helsingin Kampista, Maria 01:n tiloista. Maria 01 on teknologia-alan startupeja yhteen kokoava keskus historiallisella Marian sairaalan kampuksella.

Tiimi tarkistamassa tiloja Maria 01:ssä.

Kävimme tutustumassa tapahtumatilaan maaliskuussa yhdessä yhteistyökumppanin kanssa. Pohdimme tapahtumatilan teknisiä valmiuksia pelitapahtuman näkökulmasta ja suunnittelimme samalla tapahtumatilan kalustamista. Otimme kattavat kuvat, jotka helpottavat tapahtuman suunnittelua ja kalusteiden sijoittelua.

Tutustumisen yhteydessä huomasimme myös tarvitsevamme tuomareille taukotilan, jossa tehdä päätöksiä kilpailuun osallistuvien pelien suhteen. Päätimme varata tapahtumatilan lisäksi viereisen neuvotteluhuoneen tätä tarkoitusta varten.

Tiloissa on toiminnallinen tapahtumalava.

Maria 01 vaikuttaa juuri sopivalta meidän tarkoitukseemme. Sinne saa luotua oikein mukavan ja viihtyisän tilan tapahtumalle!

Kuvat: Laura Nissinen / Maria 01, Juha Salovirta, Matias Katila