Kohti Bittejä, osa 4: Tapahtuma ovella

Read this in English

PreBit tapahtumaan on enää yksi päivä aikaa ja pelitiimien ilmoittautumisia tuli paljon. Helsingissä kilpailee 16 tiimiä. Tiimi on pitänyt kirjaa osallistuvien tiimien tarpeista ja siitä, paljonko tilaa kukin tiimi tarvitsee pelilleen. Itseasiassa ilmoittautumisia on tullut paljon enemmän kuin mitä ajattelimme mikä aiheuttaa hieman uusia suunnitelmia tilan riittävyyden kannalta. Tämä on toki vain positiivinen ongelma mikä takaa sen, että tapahtuma saa paljon näkyvyyttä ja mielenkiintoisia erilaisia pelejä.

Viimeinen viikko on ollut projektitiimillä hyvin kiireinen. Tiimi on miettinyt tarkkaan, mitä käytännön asioita tulee huomioida tapahtumaan liittyen. Olemme muokanneet tapahtuman käsikirjoitusta ja jakaneet vastuu alueet. Näin ollen meillä on hyvin selkeä kuva siitä, kuinka tapahtuma etenee. Tämän lisäksi laadimme tyytyväisyyskyselyn, jonka jaamme tapahtuman lopussa pelinkehittäjille. Kyselyn avulla kartoitamme tapahtuman onnistuvuutta ja kehityskohtia tulevaisuuden tapahtumia varten.

Näiden keskeisten asioiden lisäksi olemme laatineet nimikyltit tiimeille, jotka kiinnitetään heidän pöytiinsä. Tiimien toimittamien tietojen pohjalta olemme koonneet yhteen heidän biot. Biot ja gameplay videot on jaettu Facebookiin PreBit tapahtuman alle.

Olemme valmiita ottamaan osallistujat, tuomarit ja yleisön vastaan!